Terwaspeksi on Oulun lääketieteellisen killan jäsenten vuosittain tekemä näytelmä, jossa yhdistyvät musiikki, tanssi ja hulvaton improvisaatio. Koko projekti aina taustatyöstä esittävään taiteeseen syntyy opiskelijavoimin, ja siihen osallistuu vuosittain noin 70 lääkäri- ja hammaslääkäriopiskelijaa.

Speksin taiteenmuoto on komediallista musiikkiteatteria, jota yleisö voi mehevöittää omalla osallistumisellaan. Jos katsoja haluaa vaikuttaa esitykseen, hänen tarvitsee vain huutaa “Omstart!”. Tällöin lavalla improvisoidaan äsken kuullun repliikin pohjalta. Omstart-huudon perään katsoja voi liittää tarkemman määreen siitä, mitä haluaa lavalla tapahtuvan. Kuka tahansa voi haastaa näyttelijöitä huutamalla esimerkiksi “Omstart, mahtipontisemmin!” tai “Omstart, kerro vitsi!”. Myös bändi ja muut esiintyjät vastaavat innokkaasti katsojien omstart-huutoihin. Omstart-huudot tulee kohdistaa muualle kuin repliikkien päälle, mutta niiden sisällölle on pelkkä mielikuvitus rajana.

Omstartit vaikuttavat siihen, että jokainen näytös on yleisönsä ja tekijöidensä yhteinen, ainutkertainen kokemus. Ota siis kaveri mukaan ja tule katsomaan, mitä yllätyksiä uusin Terwaspeksi pitää sisällään! Tätä ei kannata missata.

Tervetuloa!

Seuraavat näytökset:

Oulu @Kastellin monitoimitalo
Sairaalanrinne 5

To 2.3. klo 18:00

Kiertue

Kuopio @Sotku-teatteri
Suokatu 42/2
Ke 8.3. klo 18:00

Tampere @Hällä-näyttämö
Hämeenkatu 25
Pe 10.3. klo 18:00

Helsinki @Kulttuuriareena Gloria
Pieni Roobertinkatu 12
La 11.3. klo 18:00

Lipunmyynti alkaa 30.1. maanantaina klo 12:00.