Orion Pharma


Orion on ylivoimaisesti suurin Suomessa toimivista lääkeyrityksistä. Yritys on perijuurin suomalainen ja sen omistuksesta ja päätäntävallasta lähes kaikki on suomalaisissa käsissä.


Speksiperinteellä on myös pitkä historiansa ja sen on jo muutaman vuoden ajan kokenut voimakasta uudelleentulemista. Speksit ovat myös iso osa lääketieteen opiskelijoiden opiskelukulttuuria ja siksi Orion on halunnut näkyä myös spekseissä. Puhutut tuoteinfot ja muu näkyvyys onkin mielestämme hyvä yhteistyömuoto opiskelijoiden luomassa elämyksessä.Mediverkko


Mediverkko on sosiaali- ja terveyspalveluyritys, jonka tehtävänä on tarjota suomalaisille laadukkaat terveys- ja hoivapalvelut kustannustehokkaasti ja joustavasti. Mediverkko ja Mehiläinen yhdistyivät alkuvuonna 2015, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan terveysalan ammattilaisille entistä monipuolisemmat työmahdollisuudet ympäri Suomen, uran joka vaiheessa.


Mediverkolle ja Mehiläiselle on tärkeää olla mukana tulevien terveydenhuollon ammattilaisten elämässä jo opiskeluvaiheessa. Jokasyksyisen Mediverkko Cup -jalkapalloturnauksen järjestämisen lisäksi tuemme mm. speksitoimintaa. Niin työntekijöidemme kuin opiskelijoidenkin henkinen ja fyysinen hyvinvointi on meille tärkeää. Olemme ilolla mukana tukemassa oululaista speksiperinnettä!


Punanaamio


Punanaamio on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Maahantuomme kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita jne.


Postitse Punanaamio-tuotteita lähetetään vain nettikaupasta. Turussa, Tampereella tai Helsingissä voit tutustua tuotteisiimme "livenä". Myymälöissä on samat tuotteet kuin nettikaupassa. Piipahda siis myymälöihimme ostoksille Turussa (Eerikinkatu 2), Tampereella (Kuninkaankatu 5) ja Helsingissä (Kalevankatu 32).Suomalainen Lääkäriseura Duodecim


Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on tieteellinen yhdistys, joka kehittää lääkärin ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen ja tutkimusapurahojen avulla.


Seura osallistuu aktiivisesti terveydenhoitojärjestelmän sisällölliseen kehittämiseen mm. laatimalla kansallisia Käypä hoito -suosituksia ja järjestämällä konsensuskokouksia. Duodecim toimii luotettavan lääketieteellisen tiedon lähteenä julkaisemalla lehtiä, sähköistä uutispalvelua ja verkkosivuja. Duodecim myöntää vuosittain maamme arvostetuimmat lääketieteelliset tunnustukset, Matti Äyräpään palkinnon ja Konrad ReijoWaaran palkinnon.


Vuonna 1881 perustettuun Duodecim-seuraan kuuluu nykyisin yli 21 000 lääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa.


Kuntayhtymä Kaksineuvoinen


Kaksineuvoinen on aktiivinen ja kehitysmyönteinen kuntayhtymä Etelä-Pohjanmaalla. Nuorille lääkäreille tarjoamme laadukasta työnohjausta ja joustavuutta työsuhteeseen. Olemme ylpeänä tukemassa Oululaista lääkiskulttuuria ja hienoa speksiperinnettä.Tieto


Tieto on Pohjoismaiden johtava sosiaali- ja terveydenhuollon tietotekniikkapalveluiden toimittaja. Tieto tukee asiakkaitaan digitalisoimalla hoito- ja palveluprosesseja. Tavoitteena on parantaa hoidon laatua, turvallisuutta ja tehokkuutta. Tieto tarjoaa täyden elinkaaren IT-palveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille.


Tiedon Lifecare-potilastietojärjestelmä vähentää turhia työvaiheita sekä sujuvoittaa hoito- ja palveluketjuja sosiaali- ja terveydenhuollossa sekä niiden välillä. Lifecare tarjoaa oleellisen tiedon oikea-aikaisesi ja vapauttaa aikaa hoitotyölle.


Lääkäriliitto


Suomen Lääkäriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon lähes kaikki maassa toimivat lääkärit kuuluvat. Kokoamme lääkärit yhteen puolustamaan yhteisiä ammatillisia ja yhteiskunnallisia tavoitteitamme. Lisäksi kehitämme monin tavoin terveydenhuollon, lääkärikoulutuksen ja lääkärien työn laatua. Teemme myös aktiivista kansainvälistä yhteistyötä lääkärien ja potilaiden etujen ajamisessa ja eettisissä kysymyksissä.


Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä tuottajaamme Jussa-Pekka Välitaloon, niin räätälöimme juuri Teidän yritykselle sopivan yhteistyömuodon.


Sähköposti: jussa-pekka.valitalo (a) student.oulu.fi